Scanners

Voor elk budget en voor alle noden heeft Optimal Control zeer degelijk scanners beschikbaar.

3D precision scanner:

Dit is een plantaire fotoscanner die zeer accuraat de 3D informatie van de voet neemt als ook een foto van de voet (ideaal om elementen te plaatsen). Hij werkt heel snel. Je kan kiezen om de voet rechtstreeks in te scannen op deze scanner of om een vacuum-zak met de voetafdruk van uw patiënt in te scannen. Deze scanner is niet mobiel en kan niet op een laptop.

I Qube mini:

Dit is een plantaire laserscanner die eveneens zeer accuraat en snel de 3D informatie van de voet neemt als ook een foto van de voet. Je kan ook hier kiezen om de voet rechtstreeks in te scannen en ook het inscannen van een vacuumzak is mogelijk. Bovendien kan je met deze scanner ook een schuimdoos en/of een gipsafdruk inscannen. Hij is perfect mobiel (wordt geleverd met een draagzak) en ook geschikt voor op een laptop. (plugg and play)

I Qube:

Dit is de absolute high-end scanner wat betreft het maken van zolen. Deze scanner beschikt naast een laser ook nog over een 5-camera systeem waarmee je 3D informatie kunt nemen tot en met de enkel. Verder beschikt hij over alle voordelen van de I Qube mini.

D-Mension100:

De D-Mension100 implementeert scan en foto waardoor het plaatsen van elementen en uitsparingen bij het modelleren heel nauwkeurig kan gebeuren. De scansoftware is bovendien overzichtelijk en handig in gebruik.